Remedy klaidas cucaracha

Lapkritis 2018

Video: Red Tea Detox (Lapkritis 2018).

Anonim

Цуцарацха је приступачан и ефикасан инсектицид против буба. Доступан је у облику праха, који се прије употребе мора разблажити водом. Кукарацху се најбоље држи на тамном месту на тешкој температури на собној температури. Лек је врло токсичан, тако да када радите с њим, морате поштовати сва правила која прописују инструкције.

Састав

Два активна састојка су укључена у састав лека. Ово је циперметрин и малатион.

Циперметрин је отровна супстанца која узрокује парализу централног нервног система у инсектима. Малатион је такође ефикасан отров, блокирајући нервне импулсе и разбијајући нервни ланац у бедбуговима. Захваљујући употреби ове две супстанце, постиже се синергистички ефекат и елиминација лежајева је ефикаснија.

НАШИ ЧИТАЛИ ПРЕПОРУЧУЈЕМО! У борби против грешака, наши читаоци препоручује репелент Пест-Рејецт. Електромагнетни и ултразвучни технологија са ефикасношћу 100% да се носе са бубама, бубашваба и других инсеката. Апсолутно сигурно, еколошко средство за људе и кућне љубимце. Опширније овде …

Упутство за употребу

цуцарацха у разблаженом облику за погодност може бити постављен у специјалним спрејом. Користећи прскалицу много је повољније извршити третман.Руку са балоном треба држати на растојању од 20 центиметара. Потребна су потенцијална станишта за бедбугове. Најчешће се ти инсекти наслањају у тапацирани намештај, у пукотинама, испод тапета и плоча, у вентилационој решетки. Када први третман траје око две недеље, неопходно је поновно мамац, чак и ако инсекте нису видјели читав период.

Како се разблажи

Прашак мора бити разређен водом пре употребе. Да бисте то урадили, припремите посебан контејнер и кашику за мешање производа. Након завршетка поступка, сва посуђа треба уништити. Вода треба да буде на собној температури. Разблажите лек у следећем делу: по литру воде која се користи 2. 5 грама Цуцарацхи. Након што су две компоненте повезане, морате их помешати заједно.

Чињеница! Цуцарацха се користи брзином од 50 мл. по квадратном метру. Али приликом обраде дрвета и шперплоче, потрошња производа се повећава, што треба узети у обзир приликом израчунавања и припреме решења.

Мере предострожности

Припрема Цуцарацха - јако токсична, стога треба предузети мере предострожности приликом руковања.

За време трајања процедуре, сви прозори би требали бити отворени, а странци не би требали бити у соби. Потребно је одвојити све личне ствари, храну и одећу из стана, тако да не добију отров. Веома је важно заштитити лице, руке и кожу од узимања љекова, морате користити посебну одјећу и, ако је могуће, респиратор. Ако га немате, можете је заменити маском.

Важно! Ако након контакта са средством, било које домаћинство има знакове анксиозности, као што су вртоглавица, мучнина или мигрена, неопходно је консултовати лекара.

Предности и мане

Преузимања …

Плусе:

НАШИ ЧИТАЛИ ПРЕПОРУЧУЈЕМО! Да би се ослободили кругова, наши читаоци саветују репелере Пест-Рејецт. Рад уређаја заснован је на технологији електромагнетних импулса и ултразвучних таласа! Апсолутно сигурно, еколошко средство за људе и кућне љубимце. Прочитајте више овде …

  • Ниска цена;
  • Није лоше учинити у борби против бедбугова.

Недостаци лекова:

  • Висок ниво токсичности;
  • Потребно је разблажити у прецизној дози;
  • Потребно је поновно третирање собе.