Universali priemonė klaidų ekokiller

Lapkritis 2018

Video: Airbag driver seat (Lapkritis 2018).

Anonim

Ецокиллер је инсектицид нове генерације на руском тржишту. Његова јединственост лежи у чињеници да се принцип ефекта овог праха на инсекте разликује од стандардних препарата.

Екокиллер Ово може ефикасно елиминише како заједнички инсекта (двухвосток, мрава, ваши, итд), а користи се у "хемије" бубашвабе и стенице.

Састав и функционисање Екокиллера

Композиција укључује Екокиллера третирани на одређени начин шљунак (килзегур, моунтаин брашно) - беж праха са величином честица од 10-35 микрона. Обуци га у стене.

Ако честице праха ударе у тело инсекта, дође до оштећења његових спољних поклопаца. У дословном смислу, Ецокиллер пресеца заштитни слој инсеката и почиње да апсорбује сву влагу из свог тела. У року од неколико сати штеточина умре од дехидрације (дехидрација). За ефикасно функционисање лека довољно је да је инсект испрљан у праху.

НАШИ ЧИТАЛИ ПРЕПОРУЧУЈЕМО! У борби против грешака, наши читаоци препоручује репелент Пест-Рејецт. Електромагнетни и ултразвучни технологија са ефикасношћу 100% да се носе са бубама, бубашваба и других инсеката. Апсолутно сигурно, еколошко средство за људе и кућне љубимце. Опширније овде …

Истовремено, нико од инсеката није у стању да развије имунитет на Екокиллеру, као и утицај одвија механички, не користи отров (што може да се користи за).Честице минералног материјала могу оштетити заштитни слој воска било ког инсеката. Преживљавање паразита може само ако је у стању 100% влажности, моћи ће се очистити прашком и оставити на извору воде све док се заштитни слој не регенерише у потпуности. Стога, у пракси, вероватноћа преживљавања тежи нули.

Еко-убица може ефикасно да се бори против ларве (нимфи), али не убија јаја креветских буба. Неопходно је знати да ће након обраде станова одрасли креветске бубе умрети, али ће нова јаја бити из преживјелих јаја. Стога, можда ће бити потребно нешто више од недељу дана да би се потпуно уништио паразит.

Са овако ефикасним радом, Ецокиллер-ов инсектицид се повољно разликује од других лекова на тржишту. Његова јединственост лежи у чињеници да Ецокиллер не садржи отрова и не узрокује алергије. Код обраде просторија, дјеца, животиње и особе склоне алергијским реакцијама могу остати у затвореном простору. Такође нема мириса и токсичних емисија у ваздуху. Када обрађујете врт и врт, Ецокиллер неће утицати на квалитет усјева и биљака.

Силицијум диоксид из којег се састоји прах је инертна (неутрална) супстанца. Што значи - апсолутно сигурно и безопасно за кожу и мукозне мембране људи и кућних љубимаца. Његова сигурност поред истраживања доказује да се обрађени дијатомит користи у медицини и козметологији као апсорбент или минерални додатак у исхрани.

Међутим, не заборавите на уобичајене мере безбедности: приликом обраде просторије треба користити респиратор и заштитне наочаре. Очи треба испирати када се прах проузрокује.

Недостатак Екокиллера може назвати само да опште чишћење је потребно након убијања инсекте третирани просторије. беж прах се мора уклонити са свих површина пода и конвенционалним детерџената.

у башти или повртњак треба имати на уму да Екокиллер (као и сваки инсектицид) убија све инсекте, укључујући корисна. Због тога посути биљке и земљишта треба да буде деликатно.

Како се Екокиллер

Дефинисање инсеката акумулације простора (на пример, душека, заједно басебоардс, прореза, кухињским делом и други.).

Пут у тим местима Екокиллер у праху. Инсекти не падају на кревет, ставила ноге у контејнеру прах. Пошто паразити се гарантује да умре, и твој сан неће бити поремећена.

Обрада врта је најбоље урадити у мирном времену без падавина. Међутим, чак и након кише Екокиллер прах не губи својства.

НАШИ ЧИТАЛИ ПРЕПОРУЧУЈЕМО! Да би се ослободили кругова, наши читаоци саветују репелере Пест-Рејецт. Рад уређаја заснован је на технологији електромагнетних импулса и ултразвучних таласа! Апсолутно сигурно, еколошко средство за људе и кућне љубимце. Опширније овде …

Екокиллер - јединствен, модеран инсектицид. Прво, потпуно је безбедан за људе и кућне љубимце. Друго, ефикасно носи са свим врстама штетних инсеката. Више од десетак година аналоге лека који се користи у Сједињеним Америчким Државама. Сада је могуће купити руски производ по приступачној цени.