Simptomai bedbugs bute

Gruodis 2018

Video: Hemorojaus simptomai. Koloproktologas prof. N.E.Samalavičius (Gruodis 2018).

Anonim

Није тешко претпоставити да инсекти живе у стану. Сва жива бића, укључујући и паразите, не могу оставити трагове своје виталне активности. Симптоми појављивања бедбугова у стану су веома карактеристични и помоћи ће да се пронађу станишта ових инсеката. Ако их приметите на време, брже се можете ослободити креветних буба и вратити се у мирни живот.

Битес бугс: најсигурнији знак

Једини бугови за храну - људска крв. Да би се добила у довољној количини и истовремено заштитила се, буба преферира да лови у мраку.

Полази у незаштићене делове тела, пробија кожу оштрим устником, улази у крвни суд, где сисавља потребну количину крви. Истовремено, специјални канал у пробосцис омогућава грешку да издвоји посебну супстанцу која чини кожу неосетљиви на време, блокира нервне завршетке. Људи се често не пробуде од угриза и не осећају их.

Редовни изглед знакова угриза на телу је један од знакова бедбугова у стану.

Након конзумирања првог дела крви, буба се помера мало даље и прави следећи угриз. На фотографији се може видети да песме из неколико угрижака на лику подсећају на необичне стазе:

Ревиев:

"Мислили смо да су дјеца алергична, нејасно је шта.Превише ових црвених бодова било је. Изгледало је као нор. Почели су да гледају храну, погледају биљке. Али, било ми је непријатно да су многе тачке јасно лоциране дуж линија. Као да неко пузи испод коже. Дакле, педијатар је одмах рекао и рекао да је реч о креветима. Претворили су софу у својој дечијој соби и испустили ме амонијаком. Никад раније нисам видео такав ужас. Ове бубе има похрлили као у мравињаку … "

Ана, Харков

Поред тога, стеница се обично не дирајте делове тела са косом. Он воли да изглади кожу, што може брзо бити и лако уједе преко. Црвена тачка се појављује на месту уједа . Симптом залогај стенице - озбиљног свраба и спаљивања, често -. озбиљан оток

би требало да се налази само ујутро и људи могу их узети за алергијске реакције, међутим, одговарајући лекови не пружају никакву помоћ, а црвене мрље простор само један расте.Нијанса.

једу бубе свима, али често више Биттен су жене и деца. То је због чињенице да је грешка је лакше да уједе кроз њихову танку кожу, а крвни судови жена и деце су ближе кожи

Број уједа зависи. само на становништво стенице у стану. било је случајева када тешко заражени паразита на телима људи, било је 300-400 уједа по ноћи.

могуће је тврдити са пуном одговорношћу да су уједи су један од најважнијих карактеристичних симптома стеница у апартманима . Важно је само разликовати их од угриза других инсеката и алергијских манифестација.

Мирис клопа домашнего у стану

није неуобичајено да чују следећу реченицу: ". Стан мирише на клопа домашнего" Изгледа смешно, али је научно засновано.

Обе одрасле бубе и ларве имају посебну жлезду коју други домаћи инсекти немају. Гвожђе луче посебну тајну која одише карактеристичним мирисом бубе.

Фекљев инсеката који су слични малим црним тачкама имају исти мирис. Они који су то осећали, описују благо смрад, сличан мирису разваљеног коњака или киселог малина.

стручњаци знају добро из искуства да такав мирис у стану је знак великог броја грешака у кући.

Мирис буба ће се осећати најјаче поред редовног станишта - у области кревета, иза ормара, за солбанка, оквири за слике.

Преглед: ..

"Никада нисам веровао да једу заиста може променити мирис у мајке жене у соби је рекао да је у нашем стану мирише на клопа домашнего, али моја супруга и ја мислио да је то само мирис старог намештаја Када смо стигли са два дана риболова, ужаснут: страно мирис је заиста, то није изум Стеел намештаја пажљиво прегледао и нашао иза софе ове паразите "!.

Саша Курск

Наравно, мирис - то је готово сигурно знак присуства клопа домашнего, али људи не увек осетити, јер је чуло мириса брзо навикне на сталном арому. Највећа шанса за новим "шмркањем" у свој стан - долазак из одмора, са дацха.

Ако немате пуно поверење у чињеници да је мирис је заиста у складу са описом, потребно је обратити пажњу на друге знаке клопа домашнего у стану.

Следеће грешке у кревету

Понекад, рани симптоми присуства клопа домашнего у стану не даје апсолутну гаранцију, и желе да виде у крви будале, како кажу, "уживо". Да би то урадили, постоји начин: имате вече шири се на кревет белу листу (на којем су тамне инсекти су јасно видљиве), угаси светло и сачекати да се појаве 2-3 сати у ноћ.

Након тога, светло мора бити нагло укључено. Ако кућа има бедбугове, онда ће бар неколико њих нужно бити на кревету.

Када стенице бите особу, они, за разлику од комараца, не убризгава у крв ензима који помаже да се Напумпана брже. Због тога, одмах након уједа буба из ране, испусти се неколико капи крви. Природно, током сна особа се окреће на кревет, а мала лисица крви често остаје на плочама.

Да бисте их открили, потребно је уклонити покривач и пажљиво узети у обзир лист на дневном светлу. Капљице крви на постељама - један од најтачнијих знакова присуства креветних буба.

животних трагова клопа домашнего

Бедбугс означити своје присуство у стану, не само мирише или уједе трагове на људском телу, али и друге симптоме и знаке

  • Попут других живих бића, они одржали процес варења, која се завршава са издавањем остаци непрехрамбене хране.
  • Алокација креветских бубица је течна, тамно браон боје. Међутим, у ваздуху се брзо учвршћују и постају тешке.
  • Обично буба излаже фецес убрзо након јела. Стога, да открију инсеката отпадне материје могу бити било где, а посебно ће многи од њих бити у близини кревета, а можда и за себе - то је такође сигуран знак крије негде у близини грицкају. Измет крпеља има карактеристичан мирис лошег квалитета коњака.

Да би се идентификовала популација паразита у стану, постоји још једна важна карактеристика. Након излегања из јајета, нимфа бубе расте и мути неколико пута. Инсеката китин враћа горњи поклопац, који сваки пут постаје све гушћа и тамније.

Уколико постоји велики број бедбугова у стану, овакве "коже" можете пронаћи скоро свуда.

Сви знаци присуства буба у стану са високим степеном тачности ће утврдити присуство инсеката. Међутим, најшокантнија и најтачнија потврда чињенице инфицирања стана са инсектима биће паразити видети сопственим очима.

Када се појави најмања сумња, неопходно је провјерити сва могућа станишта кревета. Такодје, ово треба урадити у слуцају да се бубуљице налазе у сусједима. Вероватно ће се ускоро наћи у суседним становима.

Одакле крећу бубе у стану и како да се исправно поступа

Како одабрати услугу за убијање бедбугова?