Ką žmonės kalba apie klaidas namuose?

Lapkritis 2018

Video: Pilnų namų bendruomenė per maldą ir darbą į gyvenimą (Lapkritis 2018).

Anonim

Појава инсеката у кући човека увек је била повезана са проблемима и прљавштином. А код кревета, већина одлука људи се углавном везује за разне болести и проблеме - бубе се могу сместити у чистим и прљавим кућама, али увек имају несметан сан и пуно непријатних сензација. Унсанитарни услови у средњовековној Европи и Русији, као и недостатак ефикасних метода борбе против паразита инсекта, изазвали су пораст популације кревета и њихово пресељење у домове сиромашних и богатих грађана. Истовремено иза беџева увек је била гласина гласника несреће.

Знаци приписују бубе способности да изазову олује и поплаве, уништавају породице, предвиде јаке болести, па чак и смрт. Највероватније, такве негативне осећаји су повезани са перцепцијом костију уопште - као изузетно непријатних паразита.

Тако се у Немачкој у 15. и 16. веку веровало да са доласком беџева породична срећа одлази из куће, дајући пут шарама и препирима.

Да би преварили неодлучну срећу, покушали су да се отарасе паразита што је пре могуће. У том циљу, они су говорили о посебним заверама, ошамућеним местима акумулације бедбугова са кључањем воде и паром. У Италији и Француској веровало се да живот у кућним бубама води добре снове и доноси ноћне море, нарочито деци.

У Русији, бубе су третиране као константно лупање, које прати друге неуспјехе и спречава живот богатим и срећним.То је због распрострањености ових инсеката су посебне знаке и ритуале за њихово протеривање.

Које су бубе у кући?

На жалост, грешке се могу наћи не само у прљавим и неуредни, али и веома модерни чистим собама. Људи непријатних изненађења, присуство ових паразита, а често се траже знаке људи, који би могли да објасне појаву инсеката.

Преглед: ". Живимо у потпуно новом високоградње и нема инсеката у никада видео неког" Перфецт "даи аваке угризао, постао је паника претрага све док се испод кревета није нашао гнездо Бедбугс биља они воле .. могао, али крвопије не остави и ми смо тада чинило погрешне ствари отишао у кући - све док псовке, недавно мој муж је аутомобил сломио … "

Софија, Санкт-Петербург

Знаци :.

Ако домаћи бубе почеле, то значи да ће неко напустити ову кућу. Када ова особа не постане, паразити ће такође бити пребачени.

одржаће се може тумачити на различите начине: смрт члана породице, развод, или можда само покретних деца прерасла својој кући.

Бедбуги улазе у кућу до суза, свађа, псовање.

Такво објашњење је разумљиво са становишта психолога. Паразити који сисају крв, који се тешко могу ослободити - ово је велики стрес за особу.

Често постаје надражујуће, не спава добро, то узрокује проблеме са његовим здрављем. Наравно, промјена у здравственом стању не може утицати на интерне породичне односе.

У кући у којој живе бубе, становници ће често имати ноћне море.

Људски знаци нису узалудно наглашавајући пажњу на снове. Бедбугови углавном једу ноћу, када људи спавају. Често кучка пробуди, почиње да сјечава кожу.Ово разбија ритам спавања и уводи негативну конотацију.

На пример, бол угриза у сновима може се претворити у угриз од чудовишта, ударац ножем. Ако беџеви пузају преко тела, у сну се могу појавити и слике непријатних инсеката. Стога су ноћне море којима су деца најизложнија.

Грешке су у стану - лош знак. Можда је неко из вашег окружења енергетски вампир.

Овај знак је прилично модеран и повезан је са фасцинацијом људи са магијом и езотерицизмом. Према учењима Фенг Схуи-а, све грешке у раду и непријатности у кући (разградња опреме, цурење крова, појављивање инсеката) узимају енергију од људи који живе у њему, што их чини слабим и споро.

Знакови о брзом појављивању бедбугова

Знакови о бедбуговима не само да објашњавају о чему инсекти долазе, већ могу предвидети њихов изглед.

Ако запалите стару метлу у рерну, можете назвати непријатне догађаје: природну катастрофу, инвазију на уши, бубашвабе или кревете.

Такав знак може бити потребан само код викендице или у приватном сектору, пошто у становима нема пећи.

Занимљиво: Грешке најчешће се појављују на мјестима масовних загушења - болница, затвора, железничких станица, хотела. Међутим, недавно су научници водили студију понашања ових инсеката у једном америчком затвору.

Испоставило се да постоје људи који једноставно игноришу беџере и не гризу. Није повезан са крвним или Рх факторима. Као што се испоставило, један од фактора избора жртве за грешке је ментално стање саме особе. Стога, људи који су склони неурозама и хистерији, депресивни, пожалили су се чешће од угриза него балансирани, мирни појединци.

Стручњаци верују да особа са поремећеним менталним стањем мења интензитет крвотока, што је главни мамац за бедбугове.

Вратимо се на знаке:

Склоност се појављују у кући блуднице.

Стварно можете довести Клоповсов дом из другог места провести ноћ или са нечим стварима. Дакле, знак означава једну од варијанти њиховог изгледа.

У неизравнаном стању у земљи, појављују се бубе и бубашвабе у кућама.

Наравно, веома је тешко дати научно оправдање за ову одлуку. У случају бубуљица то није потврђено, али бубашвабе заправо понекад буквално нестају из свих станова, а након неког времена се појављују у истој маса.

Ако се често свађате са блиским рођацима, у кући су беџеви.

За све светске културе карактеристична је перцепција породичног огњишта као нешто свето. Због тога свађе са блиским рођацима сматрају се лошим знаком.

Знакови за протеривање кревета од куће

Без обзира на разлог за појаву кревета у куци, главни задатак је да их се отарасите. Можете пронаћи људске знаке који указују на брзо протеривање инсеката.

Наравно, не би требало да се у потпуности ослањате на поузданост таквих података, јер можете само да избаците бедбугове помоћу специјалних алата.

Они су чисто информативни по природи и могу се сматрати само као додатак. Ако неколико ноћи заредом имају добре живописне снове, инсекти ускоро неће бити у кући.

Када се број инсеката смањи, онда ће бити много мање ноћи. Сходно томе, ако се побољшава квалитет спавања, ово је први знак повлачења паразита.

Да бисте избацили беџере, за време Ускрса, потребно је да извадите прљавштину са прагове, говорећи: "Све бубе и бубашвабе - ван куће."

Ритуал балансирања негативности, агресије и љутње је већ дуго познат и користи се како би уништио све лоше у кући. С обзиром на то да се кревети одају као таква мрачна, лоша сила која отежава особу, овај ритуал се користи против њих.

Ако се планира венчање у кући или рођење детета, бубе неће живети у таквој кући.

Бедбугови - персонификација нечистоће, морална нестабилност, свађе. Када се очекује радостан догађај у кући, сви људи су срећни и укупна психолошка ситуација се побољшава. Према знацима, кревети ускоро напусте ову кућу.

Иако људски знаци дају доста информација о беџевима, и има много завера за отклањање паразита, у борби против њих морате предузети свеобухватне и најефикасније мере.

На примјер, не ослањајући се искључиво на завјере и смјернице, користите моћне и довољно сигурне инсектициде који могу помоћи у протеривању буба и спречавању њиховог појаве.

Више о грешкама у кревету: како се хране