Įranga namų tarakonai veisimą

Lapkritis 2018

Video: “Specialus tyrimas” - kaip netapti sukčių aukomis pasakojo patys nuteistieji (Lapkritis 2018).

Anonim

Њихове хорде не дају особу миру, од њих се у кући зидови померају, они се пљују у свим угловима. Нешто слично са одређеном количином непријатности и страхом људи кажу о бубашвама, дуго су живели с њима један поред другог. Симболика изрази помоћи јасно присутна, умножавају као бубашвабе, игноришући сталне покушаје власника да их се отараси и показује невероватну плодност.

: Рабид стопа раста броја појединаца, способност да се појави као гром из ведра неба, њихову неповредивост на утицај многих отрова и радијације чак и задивљује, инспирише страх и постати прилика за шале.

"Црвенокоса и бркове" може се похвалити да је главни лик многих књижевних дела, међутим, најчешће негативан.

Историја људског мржње на бубашвабе

Када је у питању не представницима најлепшем врсте инсеката осетљиви људи се гади трзају рамена. Они чији станови не угрожавају репродукцију бубашваба неће се индиферентно окренути. И само неколико њих са задовољством може сати сазнати о грациозности инсеката. Могло би се дивити изузетну окретност ових посебних ставки из света фауне, ако не и историјски укорењен непријатељство између Хомо сапиенса и Дицтиоптера.

Научници кажу да Цоцкроацхес преци већ постојала у време палеозојских ере и сигурно прешао све светске промене на Земљи.Они су преферирали климу тропских шума. Тамо су се развили идеални услови за бубашваве мачеве, љубитеље топлине и влаге.

Човек је научио да гради куће, пружајући удобност за све сезоне себи и његовој мањој браћи - бубашваба. Инсекти су изабрали зграде, увек постоји храна и заштита од природних непогода. Они су слободно окупирали нишу поред човека, претворивши се у Синантхропус, који су знатно повећали своју способност да доведу потомство.

Стидљива створења створена на фотографијама нису баш атрактивна, и када се бубашвабе активно умножавају, постаје неподношљиво. У старим данима, никоме није било паметно да се бори са бубашвама, морали су да издрже. Присуство таквих спужвара у колиби сматрало се знаком просперитета. Где су власници сиромашни, а бубашвабе немају ништа да једу.

Руски император Петар И доживео је снажну неприлику за такве непозване госте, а истовремено и власницима који су дозвољавали репродукцију инсеката у њиховој колиби.

Несумњиво, на први поглед, створења играју одређену улогу у животу људског друштва. У претходним вековима, једва да се неко могао похвалити потпуним недостатком буба у кући.

Један познати пекар, који је побегао од праведног гнева генералног гувернера, издао је бубашваба печеног у ролни за грожђем. Инсекти у његовој кухињи су постали бољи и то, савладавајући кутове на гестом, ушли су у тањир са тестом. Дакле, због радозналости бубашваба, баналне нечистоте и срдачности пекара, појавили су се пецива са сувим грожђем.

Бољи људи су се усредсредили на своје домове, што су више нестрпљиво кренули у бубашвабе, број становника је брзо порастао, али је и човечанство постало непомирљиво.Конструкције са више стенова прихватају инсекти на храсту. Снабдевање водом је највеће достигнуће цивилизације. Цијеви за цурење, радијатори грејања - једноставно рај за бубашвабе навикнуте на топлоту и влажност.

И несхватљив став људи на производе бубашваба дуго времена је цењен. И без обзира на то колико сломљена копља одговорне станаре, брани у борби против јадно комарце своја права за становање, у жељи да профитира на рачун других увек ће бити.

Имати такве кохабитанте је сумњиво задовољство, али то није тако лоше. Узгој бубашваба уплиће на ципеле, књиге и свете светиње - кућне апарате, а такви "грађани" на суду неће повлачити. С времена на време, истраживачи су проналажење нових слабости у цравлинг браће, прогласивши кривца астме и патогена у носиоци бројних веома непријатан болести. Горе наведено доводи до коначног руптура већ напетих односа човека са бубашвама.

Пропагирање бубашваба

Домаћи бубашвабе репродукују се као типични представници своје класе, сексуално. Специјалиста ће лако разликовати мушкарца од жене. Истински интерес за узгој ових животиња и њихових сексуалних карактеристика показују биолози и терраиисти, ентузијасти егзотични. Јадник само принудно постао власник војске бубашваба, не трчите за њима са лупом, жељан да се одреди пол појединца умножава на њеној територији.

За подређеност бубашваба карактеристична је огромна врста диверзитета. Већина врста које су познате руском погледу имају следеће карактеристике:

  • мушкарац је нешто мањи од жене.
  • Код зрелог мушког човека, могуће је открити карактеристичне распеће на последњем сегменту, грубље.
  • Мушкарци имају нешто боље развијене крила, ау изузетним случајевима могу да спроведу мале летове.

Женски бубашвабе су способни да благо махају својим крилима, позивају на парење, - почетну фазу репродукције. Мушкарци за ово су спремни за подстицаје: неки су у стању да скину мало, Мадагаскари шишање бубашваба објављују грозне звуке и "рогове". Они организују стварне битке, доказујући своја права женама.

Након ђубрења, жена положи јаја. По правилу, они имају заштитну капсулу - едем.

Промене које се јављају у структури инсеката током живота називају се метаморфоза. Табуранци имају некомплетну врсту трансформације: ларве излазе из јаја, пролазе кроз неколико линија, свака следећа ларва је више као одрасла особа, одрасла особа.

За цео живот жена више пута врши постављање јаја. Постоји и занимљива карактеристика, након упаривања, гамете мушког стола су дуго задржане у тијелу женске, поновљене кваке се јављају и без претходног копулирања.

Већина инсеката који живе у кући су ларве које нису стигле до пубертета.

Од живљења заједно са људима, инсекти су много освојили. Куће и станови су поуздано заштићени од неповољних временских услова, домаћинства великодушно пружају одредбе, што омогућава бубашвабе да се врло брзо и удобно умножавају.

Свеобухватни црвени бубашваба

Дозволите ми да замислим, популарног тркача у модерним руским кухињама - црвеном бубашвабом, названим због боје.Блаттелла германица - тако зовите зоологе. Такође има пуно надимака. Један од њих, бубашваба, одражава историју авантура ове досадне животиње. Сматра се да је Русија била доведена до њега, афричког порекла, у својим кнапсацкс и униформе војницима који се враћају кући након рата са Пруске.

Немци, са друге стране, ми смо уверени да Европа бубашваба из Русије, и то се зове француски у западној Немачкој. Посјетио је свуда. Он је успео да освоји такмичење са црним бубашваба, јер је брзо достигне пубертет, више плодну и дуже брине о свом потомству, као и са времена на време једе јаја црних бубашвабе су често препуштени сами.

Женски Прусак свуда је оток и оставља само до тренутка када ларве су потпуно зрели и спремни за полазак.

Развој бубашваба од јајета до стадијума одраслих траје око четири месеца. На довољно високој температури околине, спреман је за парење након 3 месеца.

Током периода зрелости, која траје до 30 недеља, једна особа може да издржи живот најмање бар стотину деце. Репродукција свеприсутних црвених бубашваба ограничена је само због недостатка воде и хране.

Где су нестали бубашвабе и да ли ће умрети попут диносауруса?

У последњој деценији, а можда и мало више, становници стамбених зграда су запањени њиховом одсуству кухиње до бубашваба, Перпетуал породице. Је ли хемија заиста функционисала? Или у исто време сви суседи су постали веома чист, не капље славину, и све таракасхки побегли у потрази за храном и пије? Мало је вероватно.

Научници су били узнемирени због њиховог изненадног нестанка.Верзије се износе још једном невероватно другачијим. Неко тврди да се у нашим становима појавило превише без укуса, према инсектима, стварима. Они нису одговарали генетски модификованим производима, мистериозним бојама и конзервансима, којима је особа већ навикла.

Није им се допао мирис линолеума, недостатак старих књига са лепљивим страницама у плакарима. Убијени су целуларном комуникацијом или уништеним озонским слојем, и они су постали жртва цивилизације.

Да ли су патили судбина диносауруса? Тешко. Бубашвабе су више пута доказале своју способност да се прилагоде најнеповољнијим условима. Ако они могу издржати јонизујуће зрачење, могу ли их високофреквенцијски радио таласи повриједити? Прусак руши без хране до 20 дана, сигурно неће издржати привремене потешкоће.

Немојте се надати наде да су двогодишња победила у борби са бубашвама. Нема сумње да ће се вратити у наше домове. Они ће се помирити са измењеном људском исхраном, пробати синтетичке зубне тачке на зубу, оштетити пластику. А са овим особама које су преживеле борбу за постојање, тешко ће се управљати. Можда су постали јачи, лукавији и агилнији.

Дакле испред нас сигурно чека на нову фазу битке са бубашвама, борбу против њихове масовне репродукције на нашој територији.

Зашто не могу добити бубашвабе из стана

Коришћење средстава од бубашваба