Kodėl svajonė tarakonai: raudona, juoda, didelių ir mažų

Lapkritis 2018

Video: Suspense: 100 in the Dark / Lord of the Witch Doctors / Devil in the Summer House (Lapkritis 2018).

Anonim

Ако неко сања о таквим непријатним инсеката као бубашвабе, он настоји да што је пре могуће и тумачењу тих визија у сну књигама наћи одговор. Изненађујуће, Довнерс плаћају много више пажње не познате црвене и црне бубашвабе, чинећи их не само симбол неслоге или неуспеха, али је добар знак.

Међутим, одлучујући фактор за лечење сна не може се назвати бојом и изгледом, већ величином бубашваба. Имиџ малих и великих инсеката у сну има темељну разлику у тумачењу.

Сан Милер за бубашвабе

Сан Милер се сматра као највећи ауторитативни извор тумачења снова, информације у њему је обично широк и детаљан.

У принципу, овај сан књига указује на појаву бубашваба у сну, као добар знак сањали ред бубашвабе - тако да нема потребе да бринете толико о проблему. Сам ће га решити, без потребе за великим напором од стране особе. У исто време, не треба рачунати на помоћ других људи - то неће постојати. Морате се ослонити само на властиту снагу, знање и вјештине.

Зашто сањамо пуно бубашваба? Ако се број паразита у соби стално повећава, можете очекивати напорни период у својим професионалним активностима. То не доноси промене на горе, то само захтијева више концентрације и труда. Као резултат тога, ови напори и напори доносе задовољство из своје надлежности, пријатних сензација и радости.

Ако су били бубашвабе, многи и стално трчање, које буквално трче испод ногу - човек је подложан неким страстима, ослабљен и кородиран у унутрашњости. Морамо их напустити што је пре могуће како бисмо очували јасноћу размишљања.

Велики бубашваб, буквално неприродна величина, сањао? То значи опсесија са неком идејом, опсесијом, манијом.

Уопштено гледано, Миллерова књига о сновима се односи на бубашваба као успешан знак, који не носи ништа јасно негативно. Веома је важно да се детаљно запамтите о сну, да процените друге слике и покушате да разумете слику као целину.

Шта различите Довнерс о бубашвабе

Дреам за разговоре целу породицу, шта сања црвене бубашвабе: симбол веома добра, предсказује побољшање финансијске ситуације, изненадног појављивања новца.

Модерна књига о сновима говори о радости и успеху. Сонник Симон Кананита обећава брзу победу, решавање материјалних проблема и новчаних спорова.

Сан тумачење КСКСИ века није толико оптимистичан: бубашвабе дреам снажним породичним свађама, препиркама и злостављања, као и поделе наследства, проблеме са рођацима, тешкоће разумевања. Књига сањарника открива овај симбол као празна обећања, неиспуњене наде, незадовољство. Црвени бубашвабе према Азаровом сну говоре о брзој промени пребивалишта.

У сну књизи Вангу такође кажу шта снови бубашвабе црвене боје: они указују на појаву доброг саветника, добар помагач да се реши финансијске тешкоће и искушења. Ако пажљиво обратите пажњу на овај симбол у времену и раздвојите га, можете унапред да сазнате о будућој радости.

У већини бубашваба сну књиге, нарочито велики, види као симбол куће и огњишта, породична питања и просперитет. Можемо рећи да се ови инсекти често појављују као добар знак, решавање материјалних проблема.

Црна бубашваба сан

Често у сну не постоји начин куће ђумбир инсеката, а њен већи колега црна - велики црни бубашваба. За потпунију слику интерпретације сна, да видимо шта црни бубашвабе уопште раде.

Ако погледате Велес снова књига, велики црни буба представља богате и утицајне госте, забаву и пријатне послове. Истовремено је могуће преварити аларм, благо уништавање илузија и очекивања.

Езопов сан сагледава: велики црни бубашваба је утицајна особа са везама, која почиње нешто против сањара. После неког времена можете се претворити у мрежу интрига и лажи, тако да бисте требали бити посебно пажљиви.

Ако погледате украјински књигу о сну, црни бубашвабе нису добар знак. Ово може бити знак лошег догађаја или једноставно указивање на мање проблеме, скандале и неуспјехе.

Езотерична књига о сновима саветује да се црвени бубашваба сматра симболом благостања и материјалног просперитета. Када се такав инсект појављује у сну, то указује на брзо побољшање материјалних услова, акумулацију богатства и пријатне догађаје.

У сну књизи Јуно и источних црним бркати бубашваба сан књизи указује на скори промоцији.

Ово је занимљиво

Ниједна књига о сновима не говори о томе о чему сањају бели бубашвабе. Иако је то бела бубашваба која има најљепшу слику (необично) и лако се памти.У убеђењима Кинеза помиње се да су бели бубашвабе окречени радикалним животним окретима, али немају шта да кажу о сновима са овим инсектима.

Зашто сањари велики бубашвабе

Према Аесоповој књизи за снове, ако су сањали велики бубашвабе, ово није добар симбол. Овим саном јасно је да нешто угрожава кућу или снове сањара. Овом појавом или човеком ће се морати дуго борити, бранити своја права.

Књига снимања за цијелу породицу такођер вам говори о чему сањају велики бубашвабе: они упозоравају да особа мало склања пажњу на стварност, више воли да остану у илузијама и сновима. Ово стање је погрешно, јер све духовне силе размишљају о непостојању.

Сан о КСКСИ вијеку је уверљив: огромни црвени бубашваба није ништа друго него богат патрон који може много олакшати живот.

Мали бубашвабе у сну

Понекад је занимљиво знати о чему сањари бубашвабе - по правилу, такви инсекти се појављују у великом броју.

Аесопов сан и сањска књига за целу породицу једногласно говоре: многи мали црвени бубашвабе се појављују у сновима као симбол промјена на боље, посебно у материјалном плану. Широко је веровати да је број бубашваба скала будућих среће и добитака. Сходно томе, што више бубашваба, вероватније је сретан исход догађаја, случајна зарада или велика количина новца.

Ако погледате у Вандерерову књигу о снимању, мали бубашвабе, напротив, нису добар знак. Њихов изглед говори о нечијој свести сањара, зарађује новац непоштено, обмањује друге. Вреди пажњу посвећивати њиховом послу и покушати да водите искрен и отворен начин живота.

Дреам оф тхе Вхите Маге је такође склон да достави хорде бубашваба негативног симбол: њихова појава у сну говори о страху за своје животе и имовину, у немогућности да једноставно уживају у ономе што се дешава. Вриједно је покушати смањити важност материјалне стране живота за себе, доћи у духовне изворе. Ово ће помоћи у балансирању ове две стране постојања и успјети у оба.

Лекари кажу да сан у којима постоје такви непријатни створења као бубашвабе - последица емотивног преоптерећења, она је повезана са инсектима. То се може догодити након напада инсеката уједе или провоцирање их у стан, чишћење отпадака или рад у башти. Слика агресора инсеката се трајно депонује у меморију и често узрокује ноћне слике бубашваба.

Генерално се може рећи да је појава бубашваба у сну се обично узрокован лошег расположења и депресије, депресије. Вреди да покушамо да избришемо из меморије непријатне тренутке, да добијемо нове позитивне утиске. После неког времена, страхови ће се повући, а снови ће поново постати лагане и пријатне.

Добро се спавај!

Оно што је корисно знати о тумачењу снова (укључујући и пророчки)

Занимљиви мисли о тумачењу бубашваба у сну