Kokiu atsiranda utėlių nuo atsižvelgiant į žmonių valią

Gruodis 2018

Video: Dėl kokių priežasčių atsiranda PINIGŲ trūkumas, prasti santykiai ir sveikatos problemos. (Gruodis 2018).

Anonim

Уши су један од најнеугоднијих људских паразита. Сваки цивилизован човек се бори за себе и своје вољене заштити од ових инсеката, али данас су лако покупити на јавним местима, вртића, па чак и школама. Управо због оваквог негативног понашања људи на уши људи перцепције скоро увек третирају инфекцију као лош знак.

Дакле, да видимо која уста долазе у смислу популарних веровања и прихватања.

Знакови среће и незадовољства

Зашто се појављују уши? Људски атрибути то објашњавају брзим појављивањем случајева и несрећом на које ће се хитно ријешити. Узгред, претпостављам колико ће овај проблем, можете по броју ваши: више од њих, утолико горе.

Ту је мало другачија верзија: ваши, који се налази на телу или у доњем вешу, предвиђајући његове "Мастер" будуће неуспехе. Да видимо исте уши у отвореним пределима тела или чак суочавају - са осиромашењем привреде, оштећењем имовине. Другим речима, долазе финансијски губици или велика расплета.

Можете одредити шта су прецизније предвиђене и по њиховој локацији на глави. Ако је већина уши концентрисана на затиљку, то значи да не можете да бринете - сви лоши догађаји су већ прошли. Ако ваши воле да се окупе у области чела, то је лоше - само чекају невоље, а ви треба да почну припреме за њу.

И то је још један знак: ако су се уши појавиле у цијелој породици - ово би могло бити знак будућег великог проблема. Обично је то због смрти ближњег рођака, ватре или пљачке. Наравно, када се појављују уши, не треба паничити, али боље је бити опрезан.

Ово је занимљиво

Неки популарни знаци кажу да можете одредити одакле долазе несреће. Ако су уши у девојци, она ће имати проблема од човека. За мушкарце, овај знак делује супротно, и они морају да се плаше прљавог трика од дама.

Постоје популарни знаци о уши повезане са децом. Један од њих тврди да су уши постављене код беба пре него што њихови родитељи почну да имају финансијске потешкоће. Међутим, уколико постоји потпуна пропаст, онда уши нестају тако оштро као што се појавило.

Донекле прихвата о разлозима за појаву уши

Појава прича о уши често се повезује са одређеним акцијама саме особе. На примјер, вјерује се да су уши засвојени код оних који су волели у детињству да се уздигну на вишње "лепак". Заправо, у лепоти чешњака, наравно, не постоје супстанце које би на неки начин могле изазвати проблем.

Да бисте спречили главобоље, препоручују се знакови да никада не ставите шешир на трпезаријски сто. Највероватније је то због првобитног поштовања места уноса хране и неприхватљивости његове "скрнављења" страних предмета.

И одакле долазе уши? Народни знаци антике уверени су да су ови инсекти саставни део човека, и они живе право у свом телу. Када дође време и дође до неких догађаја, уши су изашле (кроз кожу или ударце на глави) и смирити се у косу.У ствари, уши једноставно не могу да живе у и иза људског тела. Ови инсекти су обични паразити који се преносе контактом особе која је већ инфицирана педикулозом.

Можете лако наћи знаке (данас су веома чести), који кажу да су уши рођене од живаца и емоција. Многи људи вјерују у ово, с обзиром на појаву уши као уобичајене болести која проистиче из смањеног имунитета на позадини стреса.

У ствари, педикулоза нема никакве везе са имунитетом и није заразна болест. Ако особа није била у контакту са другим пацијентом или инфицираним стварима, онда се уши једноставно нигде не појављују. Не пролазе кроз ваздух, попут микроба или бактерија.

Уши и време

Као што смо видели горе, одговор на питање "шта се уочава" за знакове на различите начине. Оно што је интересантно је да није увек везан за невоље или несреће, понекад, инсекти једноставно обећавају промјену у времену.

Већина извора тврди да су уши пригушивачи кише и лошег времена, али никад од добрих времена. Ево неколико народних напомена о уши и временским приликама:

Лице почиње да активно пузи преко главе и шушти - да прелије кишу.

  • Ако уши пузи на одећу и брине се - бити лоше време и гром.
  • Уши расцепене - вози стоку до стоке (киша ће киша).
  • На напомену

Популарно уверење говори да су уши дати особи да се боре против сопствене ленобе и неспремности да нешто учине. На неки начин, то је тачно: када се уши појављују, а онда ће бити нелагодно, неопходно је решити проблем њиховог хитног елиминирања помоћу медицинских препарата.

Добри знаци о изгледу уши

Има ли добрих знакова ако су уши уста?Како се испоставља, веровања не обећавају увек црни бенд у свом животу када се појављују.

Дуго се веровало да човек који нема апсолутно никакво уши неће бити несрећан јер га чак и инсекти заобилазе. Неки знакови су рекли да присуство уши пророчава срећу и богатство, иако је инсекат сам сматрао "нечистим".

Проналажење васе од пријатеља или госта била је добар знак и обећавала је дугачке пријатељске односе без свађа, неслагања и поделе.

У свакодневном животу чак и постојање обичаја трагања за овим инсектима на својим гостима, што се сматрало великом частом и знаком посебног расположења власника куће. Док се трага за паразитима наставила, строго је било забрањено јести. И у антици је било током реченице: "Лоше - значи срећно." Људи који нису живели са уши сматрају се веома сумњивим.

И ако је ушица прошла кроз тело преминуле особе и то су видели рођаци, онда је праведник умро и његова душа иде право у рај. И даље често постоје референце на уши као симболи успешног рада. Претпостављено је да гостопримљиви власник у кући мора имати уши као симбол просперитета.

Добри знаци ових инсекта за сисање крви највероватније се односе на стање хигијене у протеклим вековима. Руси су увек волели да се купају у купатилу и нису га занемаривали (за разлику од странаца), међутим, чешће је "прање" организовано једном недељно. До краја дана није било хигијене, осим прања и прања руку. У исто време, велике породице су живеле у сеоским кућама, чији чланови су често спавали буквално "у миру" или у суседним продавницама. У овом случају, све девојке су имале дугу косу, мушкарци су имали част брадица и кичма на рамена.Наравно, ако је бар једна особа (на пример, дијете) појавила уши, тада се педикулоза лагано шири по цијелој породици.

Ослободити се од ушију се не жури и често суосјећивали с њима већ много година, не проналазећи ништа срамотно у њему. Тек почетком 20. века хигијена и лекови су се толико развијали да су могли да зауставе укупну инфекцију са уши.

Већина популарних знакова о уши долазе из древних времена, тако да одражавају мишљење људи тих година. Овде, на пример, неки интересантнији знаци:

Ако убијете уши и немојте оперите руке, онда ћете умрети у мучењу.

Не можете стресати мрвицу на поду - уши ће добити.

  • Не морате рачунати уши пронађене у другом - они ће се бацити на вас.
  • Информације назначене у народним знацима су прилично контрадикторне. Можете га користити и направити предвиђања за своју будућност, или можете скептично третирати. У сваком случају, уши се налазе чак иу савременом развијеном свету и могу се инфицирати на било ком јавном месту. Једино што можете са сигурношћу рећи: појављивање педикулозе тачно обећава финансијске трошкове докторске посете или куповину квалитетног шампона или чешљака.
  • Будите здрави!

Занимљив видео: шта је педикулоза и све врсте митова о уши