Aerozolio reidą (raid) bedbugs

Lapkritis 2018

Video: Calling All Cars: June Bug / Trailing the San Rafael Gang / Think Before You Shoot (Lapkritis 2018).

Anonim

Један од најпопуларнијих средстава клопа домашнего је спреј Раид, који се појавио на тржишту пре било кога другог. Производ је намењен за употребу у домаћем окружењу.

Састојци

Композиција Рид аеросола садржи следеће активне састојке:

Наши читаоци 'Цхоице! У борби против грешака, наши читаоци препоручује репелент Пест-Рејецт. Електромагнетни и ултразвучни технологија са ефикасношћу 100% да се носе са бубама, бубашваба и других инсеката. Апсолутно сигурно, еколошко средство за људе и кућне љубимце. Опширније овде …

 • Циперметрин (0, 1%) - ефективна инсектицид из групе пиретроида. Паралише бедбугове, ударајући нервни систем. Супстанца је најефикаснија у року од 24 сата. Укупно време деловања је 15 дана, а сваки дан се смањује ефикасност.
 • пралетрин (0, 03%) - пиретроидни са сличним механизма деловања на уничтожение клопа домашнего.
 • имипротрин - појачава дејство других пиретроида.

Оперативни принцип

Тоол Реид има вирусни ефекат на паразите. Активна супстанца, иде на телу буба, уништавају нервни систем. Заражени појединац, путем контакта са другима, отрује целу популацију.

је јединствена карактеристика Реид трајања - око 15 дана након третмана, што је веома дуго аеросола.

Предности значи

 • Једноставност коришћења. Раид аеросол је врло једноставан за коришћење и не захтева никакву прелиминарну припрему.
 • Висока ефикасност. Активне супстанце брзо уништавају бедбугове.
 • Дугогодишњи, који није инхерентан аеросолним производима, који разликује Реид од аналога.
 • Безбедност. Ако пратите сва правила употребе, производ не представља опасност за људе и кућне љубимце.

Слабости :

 • Оштар, цвјетни мирис.
 • Филм остаје на површинама, треба га опрати са раствором сапуна и соде, што неутралише ефекат отрова.
 • Као и сви универзални лекови, Реид је мање ефикасан од припрема уског профила деловања против бедбугова. Иако уколико број становника не постоји бројно, средства су прилично погодна за тражени резултат.

Припрема за обраду

 • Простор се чисти усисивачем и влажном крпом.
 • Намештај треба уклонити са зидова ради лакшег приступа задњим зидовима и плочама.
 • Теписи, слике и остало украшавање се уклањају из зидова. Уочавајући полагање јаја, морате их уклонити усисивачем, онда се ово место третира помоћу лека.
 • Уклоните мекане делове од софе и кревета. Постави постељину на максималној температури, ставите јастук на суво или замрзнути пар дана на улици.

Упутство за употребу

Учитавање …

Безбедност аеросола за људе и животиње не значи да једноставне мјере заштите не морају бити праћене.

НАШИ ЧИТАЛИ ПРЕПОРУЧУЈЕМО! Да би се ослободили кругова, наши читаоци саветују репелере Пест-Рејецт. Рад уређаја заснован је на технологији електромагнетних импулса и ултразвучних таласа! Апсолутно сигурно, еколошко средство за људе и кућне љубимце. Прочитајте више овде …

Услови коришћења :

 1. 1Кад прскања користите гумене рукавице, медицинску маску и баде мантил.Ако је служио соба је велика и захтева дуг боравак на месту третмана, требало би да користите респиратор како би се избегло алергијске реакције услед контакта са малим капљицама у респираторни тракт.
 2. 2 Постељина, посуђе, дечије играчке упаковане у врећице, тако да не добијају штетне материје. Све ове ствари ће морати третирати топлом водом или паром.
 3. 3Дизмените алат само када су прозори отворени.
 4. 4У просторијама, током обраде, људи и кућни љубимци не смеју бити присутни. Обавезно покријте тераријум или акваријум. У другом случају, компресор мора бити искључен.
 5. 5 Промешајте пре употребе како бисте омогућили добро мешање активних супстанци. Држите простирку на растојању од 30 цм од места примене. Немојте прскати производ на једном месту дуже од двије секунде, због тога се могу формирати мрље. Прскање подлеже специфичној станишту за бедбугове, прскање у ваздух нема смисла.
 6. 6Да не остављајте цилиндре са производом на директном сунцу, не прскајте близу отвореног пламена и других оперативних грејних апарата.
 7. 7Не остати у соби ако је посао завршен. Неопходно је опрати и испирати уста, отворити прозоре и оставити простор најмање пола сата. Површине морају се добро осушити. За максимални ефекат Реид не треба да се опере две недеље. Изузетак - контактне површине (штедњак, столови, столице, ручке на вратима). Треба их опрати сапунским раствором.
 8. 8 У случају контакта са очима темељито их исперите водом.