Kaip garantuotai atneš blakėmis nuo sofos

Lapkritis 2018

Video: The Case of the White Kitten / Portrait of London / Star Boy (Lapkritis 2018).

Anonim

Уништавање Бедбугс генератора паре

омиљених станишта кући клопа домашнего - тапацираног намештаја. Они често инфест столице, софе, у креветима, итд Ту је тамна, топла, сува, и што је најважније - .. Близу извор напајања. Активност бубе се углавном манифестује ноћу, за особу, присуство инсеката у мјесту за одмор је природна катастрофа.

Важно! Шкартирања буба на софи мора третирати као простирка, прекривачи, рта и м. П. они треба опрати на највишој могућој температури и пегла гвожђа.

НАШИ ЧИТАЛИ ПРЕПОРУЧУЈЕМО! У борби против грешака, наши читаоци препоручује репелент Пест-Рејецт. Електромагнетни и ултразвучни технологија са ефикасношћу 100% да се носе са бубама, бубашваба и других инсеката. Апсолутно сигурно, еколошко средство за људе и кућне љубимце. Прочитајте више овде …

Како уклонити бедбугове са кауча

  • Хемијски третман. Најсигурнији начин како се ријешити буба на каучу. То укључује две опције: да уништи бубе, можете контактирати делоусинг станицу и позив на специјалиста куће или купити у продавници посебан алат. Ако се обрада врши се на сопственом кревету, морате да се брине о предострожности - унапред да се повуче из собе и домаћинства животиња, користити личну заштитну опрему (респиратор, рукавице, наочаре).Је одабрао лек од буба се примењује на целој површини тапацираног намештаја, обраћајући пажњу на местима највећег загушења инсеката.

    Уништавање једу парног генератора
  • Цлеан са усисивачем. Снажни модели усисивача за једнократну употребу кесе за прашину се може уклонити са површине софе или кревет одраслих инсеката и њихове ларве. Након тога, торба треба одлагати и спаљена до софе стенице су осигурани уништени.
  • Третман температуре. Диван буба губи активност и умире на - 18 ° Ц, и одмах умире на + 50 ° Ц Ако је прозор зиме, софа и кревет може бити за неколико сати да издрже хладноћу. Али је погодније и ефикасније користити генераторе паре. Ефективна опција и врео са кључале воде, али након тога ће намештај имати дуг и пажљиво осуши.

Савет! Обрађује хемијска припрема и софе се не препоручује да се очисти у наредна два дана. Који су претрпели период, потребно је са усисивачем и влажном крпом натопљеном у раствору воде и соде бикарбоне (4: 1) да се уклоне сва тела паразите.

Традиционалне методе чишћења кауч на развлачење бубе из

  • Ручно уништења. Уклоните грешке могуће, хватање и уништавање обе руке, али радимо је непријатно, дуга и неефикасна.

    Артемисиа, Танси и каранфилић помоћи Бедбугс
  • Традиционалне методе. У прошлом веку да се бори Бедбугс жељене емулзија терпентина и керозина. Међутим, ове течности имају карактеристичан мирис бензина, и због тога су у стању да поквари намештај. Употреба ових метода трајно оставља непријатан мирис у стану.
  • Биљне методе. То је варијација људског начина борбе са софом паразита.Заснован је на употреби биљака који одбацују бубе. Поставили су их на софу и испод кревета у сувим врстама или пере своје површине децокцијом. Танси и пелин имају посебан мирис који плаши беџева, али то није непријатно за човека.

Уништавање бедбугова у душеку

Лечење душека против бедбугова

Заједно са борбом против бедбугова на каучу, вреди обратити пажњу на душек. Обично је душек мање загађен од кревета, јер су услови живота лежајева гори, преклопи и тешко доступна места на софи су много већи. Међутим, за потпуно уништавање бедбугова важно је обрадити.

Урадите то најбоље уз помоћ хемијских препарата. Не постоје особине убијања бедбугова у душеку. Поред лекова, диван алат може постати и редовно врело воду. Уз то можете потпуно обрадити душек у купатилу.

Још једна добра прилика за обраду душека - јавни веш и сушаре. Не заборавите да се душек мора проширити на највишу могућу температуру. Пожељно је два пута.

Како третира кауч и кревет од стране специјализоване службе