Tarakonai, skirti namų terariumai

Gruodis 2018

Video: GKR spalio 19 d. @ Šaulių namai (Gruodis 2018).

Anonim

Сада све у улози омиљених затворених кућних љубимаца служе у иностранству бубашвабе Џорџ нас пита:" Које врсте бубашваба је боље купити за кућну тераријуму? Да ли ми требају било какве дозволе ако ћу задржати бубашвабе у стану? "

Сада чешће у улози кућних кућних љубимаца су егзотични инсекти и огромни бубреги у иностранству и минус; није изузетак. Истина, ове бубе се такође гаји са чисто намјенским циљем да их хране на друге кућне љубимце. Американац, Туркменистан, мермер, шума и минус; сав овај гадни бубашваб братство успјешно "депортовано" из обичајних станишта.

Мадагаскарски бубашваба

Мадагаскар шиштање и минус; једна од најпрестижнијих и најинтересантнијих врста за домаћинство. У природи живи до две године, у заточеништву, двоструко више. Сексуално зрео узорак достиже 5-10 цм дужине. Ова врста нема крила, уз опасност од Мадагаскара гласно шиштања.

Бубашваба се може чувати у лименкама од 3 литра, чврсто затворена газом. Упарите одрасле особе у контејнеру за 2 литра, за јединицу од тридесет инсеката, потребан вам је 30-литарски акваријум.

Мадагаскар шиштање бубашваба и минус; један од најважнијих непретенциозних и занимљивих врста за домаће узгој

на бубашвабе нису напустили границе своје "куће", неопходно је да се подмазује ивицу вазелина, или заменити поклопац са микроскопске ваздушне рупе.

Наши читатељи препоручују!

Да би се решили бубашваба, наши читаоци саветују репелере Пест-Рејецт. Рад уређаја заснован је на технологији електромагнетних импулса и ултразвучних таласа! Апсолутно сигурно, еколошко средство за људе и кућне љубимце.

Више овде …

конструкт за Мадагасцанс покривају из кутије, гране, картон јаја контејнере.

Не заборавите на постељину и минус; може се користити пиљевина, крпе, папир, кокосов подлога. Промијените легло једном месечно.

Ас тропског нативног бубашваба воли топлоту и високу влажност, оптималне температуре & минус; од 25 до 30 степени Целзијуса.

Ас тропско пореклом цоцкроацх воли топлоту и високе влажности

Ефекат тропима се могу креирати помоћу атомизера, неколико пута недељно заливање Инсецтариум топлу воду.

Храна и: АСИЦ

Искусни Цоцкроацх "одгајивача" тврде да су инсталирањем боцу воде са водом за необичне кућне љубимце није обавезно: требају влагу грозни су од воћа.

Али је боље да га не ризикује и да му инсекта, једноставно увелико натопљен памук у малој посуди, пене или крпом. Да би се избегло сушење, пијанац се редовно навлажи.

У дивљини, бубашвабе једу пале лишће и воће, не мењају своје преференције у заробљеништву.

УПОЗОРЕЊЕ!

За брзо одлагање болова, постоје само три ефикасне опције:

 • Позивање службе за дезинсекцију (скупо);
 • Куповина електронског репеллер-а (1390 рубаља);
 • Хемикалије (сумњиви ефекти).

  Више овде …

  У дивљини, бубашвабе једе пали лишће и воће у заробљеништву у својим афинитетима не мењају

  да их нахрани све воће и поврће, житарице, житарица, маслачак, лишће, дрвеће, хлеб, кувана јаја, першун, салата, целера.Повремено их можете разгледати кокицама, кексима, кукурузним штапићима.

  Уз све услове, Мадагаскар ће вас задовољити здравим потомством и дугим животом, а не требају вам дозволу да их узгајате. Главни и минус; Немојте их пустити ван инсеката и чувати кућу.

  Можете се упознати и са различитим врстама бубашваба и њиховим карактеристикама у детаље.

  Мадагаскарски бубашвабе (видео)