Įrankių klopoveron lova klaidas

Liepa 2019

Video: Kaip užvesti benzininį medžio pjūklą HUSQVARNA / Sodo įrankių nuoma E-nuomok.lt (Liepa 2019).

Anonim

Клоповерон - алат против Бедбугс домаће производње, који је у овом случају представља огроман успех у Европи и Сједињеним Америчким Државама (у иностранству продаје под именом "Бед Бугс Киллер Про").

До 1991. године лек је био практично непознат масама, па чак и сада се може купити само у специјализованим онлајн продавницама које раде директно са произвођачем.

Занимљиво је

Изгледа Клоповерон је развијен у 1987. године од стране совјетских научника, а од тада признати лидер у свету. Први тест је изведен на подморници "Олга", која је била веома напетост с крпама. Цловорон неочекивано је за морнара и самих научника потпуно уништио креветске бубе. Од тог тренутка, лек је коришћен у свим оружаним снагама, што је у великој мери олакшало живот војника. Тајната на производството бе {е одр'ана во тајна од нау ~ ници. Коначно, 1991. године, морнари који су стигли у Амстердам дијели Клопверон са администрацијом приморског хотела. Ускоро цео свет знао за прах.

Морам рећи да је због ефикасности Цловорон релативно скуп: просечна цена за 250 грама праха износи 1800 рубаља.

Састав и принцип деловања препарата

Произвођач наводи следеће позиције у припреми:

  • Био-реагенси;
  • Животињске ћелије;
  • Отров са бруто формулом Ц51Х32Н2О8 - има ефекат који парализује мишићни систем инсеката.

Отприлике један сат након контакта са агента, буба умире. У овом случају, лек је практично безопасан за људе и топлокрвне животиње.

Отзиви припреме Клоповерон

Преглед №1:

"Када бубе већ сасвим сам, одлучио наручити на интернету хваљени Клоповерон такав какав је, наравно, не говори ништа, али своје здравље и душевни мир много скупљи пакет стигао.. из Москве око недељу дана, одмах обрађују и чекао резултате, да будем искрен, не верујем својим очима. samo увече бубе сами почела да пузи од свих пукотина и умире на поду.. То је био призор! Ни лек није готово је Узми Цловороне - дефинитивно неће жалити. ".

Савели Томск

Преглед №2:

"Ово је најлепши алат је штета што Клоповерон купити у Украјини је готово немогуће да су морали да претражују цео интернет куповину, пробијање информацију, нису сви Русије … предузети нас да испоручи, да комуницирају са обичаји тражио да купи њеног дечка, који је пословни пут у Русију, наставио је претрес, и каже да тамо где купити Клоповерон у Москви -.. скоро нико није знао, али кад сам поред the Цуриоус Цасе средства радост није било краја обрађени.. темељито цео стан, укључујући и омиљена места. Куиет паразити поштени - чак и рукавице нису обучени, ја заборавио сам не знам да ли је нова генерација отрова, али грешке не постану сутра Генерално "

Василиј, Берданск

Преглед №3:

..! "Здраво. želeo сам да поделим искуство њихове борбе са клопа домашнего. Некада сам живео у Москви, у комунални, а шта бубе знао из сопственог искуства. Након пресељења у САД мислили да никада не би их поново више видети. Али, то је било.Ови паразити су се појављивали у новом чистом високом порасту, где нема мрље, све је увек буквално лизирано да сија! најбоља припрема у Русији, знао сам, звала Клоповерон, а ми смо га произведен од друге компаније, паковање каже "Бедбугс убица ПРО". Морам рећи да је лек лијепо вредан. За разлику од других инсектицида, Клоповерон једу ради на првом покушају, више они неће бити враћен. Ако вам одједном дође овакав напад, покушајте пронаћи само овај лек. Покушао сам много њих, али још боље нису видели "

Марина Санта-Роза (УА)

Преглед №4:.

" Али у нашем високоградње поткровљу поправљен и од тада све узгојених грешака. Не знам како је повезан, али апсолутно сви станари су приметили. Ох, као што их једноставно није отровао. И Дицхлорвос, и Масха и кувана вода … шокирали. Крепи се, као нови. Био сам тако задовољан што сам већ размишљао о промени стана и одласку одавде. Хвала Богу, неко од комшија нам је успео да нам упути прах Цловорон. У почетку су били скептични, јер су пре тога имали времена да пробају пуно новца. Али овог пута то није било тако. Пролета преко пукотина, углова, положила је мало пудера на кревет - ујутру су видјели бројне лешеве беџева. Нисмо били срећни, али смо само плакали од радости. Хитно су почели да трче око својих суседа и препоручују све свима. Не верујте - наши напори убрзо су очистили цијелу кућу. Ми сами директно ликови осећао. "

Алекс и Ана Савинова

Упутство за коришћење лека

Велика предност лека Клоповерон је његова ниска токсичност за људе и топлокрвних животиња, наравно, не можемо да избегнемо директан контакт са отровом, али насумично. Дошло је до мале количине ништа.

Такође је важно правилно процесирати просторију. Ово ће помоћи да се постигне најбољи ефекат.

Клоповерон продаје у облику праха, али професионална ектерминатор се понекад користи исти супстанцу у микрогранула. Прашак се може растворити у води и ова маска шири грудвице кревета. Такође је могуће извршити сув третман - једноставно посипати гдје се најчешће пронађу грешке.

Пре обраде морате скрити различите предмете за кућанство, храну, одећу. Ово се ради како би се спречило наслагање инсектицидне прашине на њима. Из истог разлога препоручује се употребом маске, рукавица и заштитне одеће са дугим рукавима. Посебно је важно да се придржавате таквих захтева када радите са прахом.

Преглед

"Недавно је покушао Клоповерон. Алат је добар, али мора да се навикли да га користите. Узели смо прах, разбацане стану. Једном сам мислио маска за ношење, тако Клоповероном удахну, и сви су одећа је била у томе фина прашина Иако може бити да је неопрезан, ја не знам У принципу, мој савет је -.. хаљина, тако да није било жао после овај случај је отрован, али никад се не зна како се то ради. - сви исти отров и све бубе су мртви. ".

Олег, Митиси

Обрада се врши на местима где једу, и у свим угловима стана: задњем зиду намештаја, са лајсни, рамова за слике, софе и постеља, под прозорских дасака и око објеката.

Стан можете користити након обраде као и обично, али не можете се бавити третираним местима или бацити на њих босим ногама. Потребно је опрати подове на трећи дан, за то време ће умрети читава постојећа популација беџева.Могуће је да ће за неколико недеља бити неопходно поновити третман. Ово ће морати да се уради у случају да је стан преживео бубе јаја.

Цловерон је веома моћан и ефикасан лек који се користи широм света. Може се користити чак и ако је стан јако загађен, када други објекти више не раде.

Јединствена комбинација компоненти дозвољава убијање инсеката за сат времена и спречавање повећања популације бедбугова. Нажалост, у нашој земљи је прилично тешко добити, а у масовној продаји још увек нема новца. Купи у Кијеву Цловер неће чак ни изаћи, осим што је наручен у специјализованим руским Интернет продавницама.

Корисни видео о правилном избору лека за кревете

И тако, уствари, сами кревет и ларве изгледају